امروز : یکشنبه, ۱۷ اسفند , ۱۳۹۹ - 24 رجب 1442
- سازمان تامین اجتماعی ماهانه بیش از ۱۳۸۰۰ میلیارد تومان تعهدات ارائه می نماید.
- مهربانی و دوستی کلید هم افزایی بیشتر و انسانیت مسیری مطمئن برای رسیدن به کمال درزندگی است .
- افتخارات کسب شده توسط وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به همت اقدامات خوب دستگاههایی همچون سازمان تامین اجتماعی بوده است .
- بیمه سلامت پیشرو در تکمیل طرح های الکترونیکی/ هزینه کرد اعتبارات را باید مدیریت کرد
- کشف و ضبط ۴۵ قطعه انواع مرغابی در شفت
- تجلیل از منتخبین ملی و استانی واحدهای صنعتی و خدماتی سبز استان گیلان با حضور استاندار
تجلیل از کادر درمانی بیمارستان رازی رشت
نبض خبر: فرمانده سپاه قدس گیلان به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی امروز از کادر درمانی بیمارستان رازی رشت تقدیر و تشکر کردند.
به گزارش انتخاب امروز ؛ سردار عبدالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان در این بازدید گفت : در ۸ ماه شیوع کرونا در گیلان کادر پزشکی همانند رزمندگان دفاع مقدس با همه وجود در برابر این ویروس ایستادند و از جان مردم دفاع کردند و این تشکر کمترین کاری است که می شود برای شان انجام داد.
دکتر ارسلان سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم از جذب پرستاران حق الزحمه ای که در کرونا خدمت رسانی کردند خبرداد و گفت : با پیگیری های انجام شده قرار است قرارداد این پرستاران از ۸۹ روزه به شرکتی تبدیل شود.
محمدباقر باقرزاده مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان هم از ساخت یک مستند و یک سریال در شبکه باران با موضوع پرستاران خبرداد و گفت : قرار است مستندی با موضوع نخستین پرستار شهید گیلانی نرجس خانعلی زاده و مستندی با موضوع فداکاری کادر پزشکی در دوران کرونا برای پخش در شبکه های سراسری تهیه و تولید شود.
در مدت ۸ ماه شیوع ویروس کرونا ۴ هزار پرستار ، ۴۰۰ بهیار و ۴۰۰ پزشک در بیمارستان ها و مراکز درمانی گیلان به بیماران کرونایی خدمات رسانی کردند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد