00010 copy

رئیس کمیسیون توسعه پایدار : در خصوص مطالبات مردم، خواست شورا دقت نظر و سرعت عمل است نه پاسخ های اداری بی نتیجه

به گزارش نبض خبر سیدحسین رضویان رئیس کمیسیون توسعه پایدار در صد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر رشت گفت:در ارتباط با طرح میثاق ۱۰۹۶ اصله درخت در رشت قطع خواهد شد و بر اساس بند ج ماده ۵ آیین نامه اجرایی ماده ۱ حفظ و گسترش فضای سبز، ۱۸۳۰ اصله درخت میبایست در ازای آن درختانی که قطع می‌شوند بازکاشت شود. سرانه فضای سبز شهر رشت امروز دو و نیم متر مربع است و در کشور ۷ تا ۱۲ متر مربع، توصیه سازمان ملل ۲۰ تا ۲۵ متر مربع است که البته در کشورهای مختلف بر اساس شرایط و اقلیم این رقم از تفاوت‌های خاصی برخوردار است می‌بینید رشت اساساً وضعیت مناسبی ندارد و من امروز که در آغاز پاییز با شما صحبت می‌کنم یک روند ملموس و یک پیگیری جدی برای تصحیح، اصلاح و توسعه فضای سبز در شهرداری نمی‌بینم.
رضویان افزود :قریب ۲ سال است که من و دیگر اعضای شورا تکرار می‌کنیم ورودی شهر رشت را با کاشت درختان و گیاهان مناسب این منطقه بازپیرایی کنید نه تنها این اتفاق نیفتاده بلکه پروژه عمرانی ابتدای جاده تهران نیز به کندی هرچه تمام جلو می‌رود و آن هم به نتیجه نرسیده است.
عضو شورای شهر در ادامه پیرامون پل های عابر پیاده جانبازان گفت: فکاهی است که دو پل عابر پیاده در میدان جانبازان که بر سر آنها شهرداران گذشته مورد سوال قرار گرفته و گاه استیضاح نیز شده اند چندین ماه است مخروبه، بدون نتیجه و ثمر و موجب آزار مردم و نشانه نقص مدیریت شهری بر سر جای خود باقی مانده اند شب گذشته شهروندی تماس گرفت و در این مورد انتقادهایی را مطرح می کرد و من برای او از مسائل حقوقی که در بین بود توضیح دادم اما میانه این گفتگو با خود اندیشیدم این‌ها که می‌گویم به مردم چه ارتباطی دارد؟ و چگونه مدیریت شهری از حل مسئله حقوقی دو پل در جایی چنین پر رفت و آمد است ناتوان است!
رئیس کمیسیون توسعه در خصوص ترافیک ابتدای بزرگراه مدرس گفت: در ابتدای بزرگراه مدرس نیز این مردم با ترافیک دائمی روبرو هستند زیرا که قرار است در یک مسیر ۱۰۰ متری پروژه لوله گذاری توسط آب و فاضلاب انجام شود و این نابسامانی چند ماه است که مردم را اسیر خودش کرده؟ چند ماه است که وضعیت خراب آسفالت آنجا و ترافیک سنگین در تمامی ساعات روز موجب آزار مردم شده است؟ خواست مردم کار شبانه روزی و رفع نقایص در بهترین زمان ممکن است.
وی در ادامه گفت:شهروندان از شرایط مخازن زباله در شهر رضایت ندارند، در سال اول این شورا ۵۳۹ مخزن زباله خریداری شد از ۶۶۰۰ مخزنی که می بایست خریداری می‌شد امروز گوشه گوشه این شهر را که نگاه می‌کنید میبینید مردم مجبورند کیسه‌های زباله را کنار درخت یا تیر برقی ابتدای هر کوچه دپو کنند و در پاسخ به این پرسش که چرا مخازن خریداری و افزوده نمی‌شوند و یا همان مخازن قبلی چه شد؟ هزار جور بهانه اقتصادی و امنیتی و اجتماعی و فرهنگی می آورند گویی که رشت یک تکه جدا از ایران است!
عضو شورای شهر افزود:سگ‌های بلا صاحب در گوشه گوشه این شهر مسائل خاص خود را به همراه داشته اند، اعضای محترم شورا در ماه چند تماس تلفنی دارید که مردم از اتفاقات رخ داده شکایت دارند؟ گزارش های واصله از شهرداری کافی و رضایت بخش نیست و می بایست تمهید مناسبی در این خصوص اتخاذ شود.
رئیس کمیسیون توسعه شورای اسلامی شهر رشت در انتها گفت: این پنجمین مرتبه است که میگویم شهر رشت شهر تمیزی نیست برای این شهر بهترین قرارداد، دقیق‌ترین، جزئی نگرانه ترین اسناد قراردادی برنامه‌ریزی شده اما به آن عمل نمی‌ شود در این باره به دفعات گفته و تذکر داده ام که قراردادهای نظافت شهر به درستی و کامل انجام نمی شود و انتظار اینست در خصوص موارد مطروحه دقت نظر و سرعت عمل به خرج داده شود نه اینکه شماره نامه های گردش های متوالی اداری در قالب پاسخ های بی نتیجه به شورا ارائه گردد.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر