مصرف روزانه یک مشت آجیل می‌تواند ریسک ابتلا به افسردگی را تا 17 درصد کاهش دهد

مصرف روزانه یک مشت آجیل می‌تواند ریسک ابتلا به افسردگی را تا 17 درصد کاهش دهد

نبض خبر: پژوهشگران با بررسی داده‌های مربوط به بیش از 13 هزار نفر در بازه سنی 37 تا 70 سال در پایگاه اطلاعاتی بیوبانک بریتانیا از سال‌های 2007 تا 2020، متوجه شده‌اند که خوردن آجیل می‌تواند به افزایش سلامت مغز کمک کرده و ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش دهد. این افراد در ابتدای پژوهش هیچ علامتی مبنی بر افسردگی نداشتند.

آجیل چگونه به بهبود سلامت مغز کمک می‌کند؟
اگرچه محققان دقیقاً توضیح نداده‌اند که این مواد خوراکی چگونه می‌توانند جلوی بروز افسردگی را بگیرند، اما این گمانه‌زنی را مطرح کرده‌اند که خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی آجیل می‌تواند در مغز نقش محافظتی ایفا کند.

افزایش سلامت مغز

دانشمندان می‌گویند آجیل حاوی مواد مغذی مهمی است که در قالب مواد زیست‌فعال نظیر فنول‌ها یا فیتواسترول‌ها، ریزمغذی‌های اساسی، فیبر، پروتئین‌های باکیفیت، اسیدهای چرب غیراشباع تکی و چندگانه و ویتامین‌ها خود را نشان می‌دهد.

شرکت‌کنندگان این تحقیق از طریق پرسش‌نامه اعلام کرده بودند که چقدر آجیل مصرف کرده‌اند. وضعیت افسردگی یا مصرف داروهای ضدافسردگی هم در طول دوره مطالعه به‌صورت خوداظهاری به پزشکان اعلام می‌شد. در پایان مشخص شد افرادی که روزانه 30 گرم آجیل خورده بودند، 17 درصد کمتر از افرادی که این مغزها را مصرف نمی‌کردند، در معرض ریسک افسردگی قرار گرفتند.

محققان می‌گویند یافته‌های آن‌ها صرف‌نظر از عواملی مثل سبک زندگی، بیماری‌ها و شاخص توده بدنی است که شاید بر سلامت روان اثر بگذارند. مصرف 30 گرم آجیل معادل تقریبی 20 بادام، 10 فندق برزیلی، 15 بادام هندی، 40 بادام زمینی یا 30 پسته است.

منبع‌: دیجیاتو

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر