انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی امکان پذیر است؟

به گزارش نبض خبر؛ دکتر فیروز سرودی با بیان اینکه اگرچه تاکنون شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، گفت ؛ اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به ‌منظور پیشگیری از شیوع این بیماری بین کارکنان واحدهای مختلف تولیدکننده مواد غذایی ، آشامیدنی و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصولات مورد بررسی قرار گرفته است. انتقال ویروس کرونا

وی ادامه داد ؛ از اسفند ماه سال ۹۸ مقررات و پروتکل‌های اجرایی وضع‌ شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان بهداشت جهانی ابلاغ گردیده است که در این راستا، اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا ، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرده است. انتقال ویروس کرونا 

دکتر سرودی در خاتمه یاد آور شد؛ رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو در واحد های تولیدی صنایع غذایی به جد توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دنبال می‌شود. نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی 

انتقال ویروس کرونا

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *