به گزارش
نبض خبر ؛ دکتر فیروز سرودی با بیان اینکه مسوولیت
معاونت غذا و دارو به عنوان بخش اصلی و مهم در بازرسی و تامین کالاهای سلامت محور از جمله مواد غذایی در شرایط بحرانی و اپیدمی بیماری کرونا بیش از پیش محسوس و ملموس می باشد، اظهار داشت ؛ با موج اخیر اپیدمی بیماری کووید 19 و ابلاغ محدودیت های دستورالعملی و کاهش حضورکارمندان، معاونت غذا و دارو دانشگاه برای آرامش و حفظ حقوق شهروندان تشدید نظارت بر چرخه تولید و توزیع محصولات غذایی را در دستور کار قرار داده است .
تشدید نظارت بر چرخه تولید
وی ادامه داد ؛ در این خصوص از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه ، تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی در استان گیلان با محوریت ضرورت افزایش کمی و کیفی اقدامات بازرسی در مقطع محدودیت های کووید 19 با انجام برنامه ریزی های مدون و منظم در حال انجام بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقدامات قانونی لازم صورت می گیرد.