تشدید نظارت های بهداشتی بر مشاغل و اصناف در استان گیلان

به گزارش نبض خبر ؛ دکتر مسعود نوروزی- معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با توجه به روند افزایشی مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان گفت: از آنجا که بسیاری از شاغلان مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در معرض بیماری کووید ۱۹ هستند که می ‌تواند سبب انتقال ویروس کرونا شود، به همین منظور مقررات ویژه ‌ای با هدف ایجاد فاصله‌ گذاری اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی، در مراکز  تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نظر گرفته شده است. تشدید نظارت های بهداشتی 

 وی ادامه داد: با حضور نمایندگان مرکز بهداشت استان و شهرستان رشت، اداره اماکن عمومی استان و بسیج اصناف شهرستان رشت شامگاه هشتم آبان ماه،( ساعت ۹شب الی ۱ بامداد) از 12 واحد اماکن عمومی و مراکز تهیه و عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی و قلیانسرا ها بازرسی مشترک بعمل آمده و نتیجه این بازرسی ها،دو واحد پلمب و  7 واحد صنفی متخلف اخطار 48 ساعته ، نمونه برداری 3 مورد از مواد غذایی مشکوک و همچنین معدوم نمودن حدود 30 کیلو گرم مواد غذایی فاسد بوده است.. تشدید نظارت های بهداشتی

دکتر مسعود نوروزی گفت: از مردم شریف استان مجدانه میخواهیم بخاطر قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا ، در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از سوی اصناف، موضوع را به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.

گفتنی است؛ در این طرح ضربتی که با دستور معاونت بهداشتی و با حمایت دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان صورت گرفت ، معاون فنی معاونت بهداشتی ، مدیر روابط عمومی دانشگاه ، مدیرگروه سلامت محیط و کار استان، نمایندگان اماکن در قالب دو اکیپ  عملیاتی حضور داشته و بیش از ۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بررسی  و از نزدیک بر روند اجرای این طرح نظارت شد.از نزدیک بر روند اجرای این طرح نظارت شد.از نزدیک بر روند اجرای این طرح نظارت شد.

تشدید نظارت های بهداشتی

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *