دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد

دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد

به گزارش نبض خبر 

دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فاسیولا و دیگر بیمار‌های انگلی، سبزیجات محلی معطر نظیر چوچاق، خالیواش و نعنا را خام مصرف نکنند.
سبزیجات محلی را پیش از اضافه کردن به زیتون برای تهیه زیتون پرورده و یا نمک سبز، ابتدا با آب بخوبی بشویند، با دستگاه خرد کنند و به مدت ۳ تا ۵ روز در فریزر بگذارند.

سبزی که برای خوردن خام تهیه می‌شود ابتدا با آب و مواد شوینده بشویند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در محلول سرکه به میزان یک لیوان سرکه در ۴ لیوان آب قرار داده و در انتها آبکشی کنند.

سبزی خوردن را با دستکش پاک کنند.

در صورت امکان سبزی خوردن مورد استفاده خود را در یک گلدان و یا در باغچه حیاط خانه پرورش دهند.

میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که با خاک تماس دارد، ابتدا با آب بشورند، ۳ تا ۵ ثانیه در آب جوش و بعد در آب سرد قرار دهند.

از نوشیدن آب چشمه‌های رو باز در مناطق کوهستانی پرهیز کنید و قبل از نوشیدن، آن را بجوشانند.

از خوردن جگر خام دام‌ها به شدت خودداری کنید.

11920284 473

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *