- -
به گزارش نبض خبر؛ دکتر فیروز سرودی با تاکید بر اینکه سیستم ایمنی سالم، بهترین دفاع در برابر ویروس کرونا است، تصریح کرد : با توجه به اهمیت سبک زندگی و غذا در دوران شیوع بیماری کرونا ، تقویت سیستم ایمنی بدن در این دوران به منظور پیشگیری از بیماری، بسیار ضروری است . سیستم ایمنی سالم
وی همچنین مصرف فرآورده های لبنی پروبیوتیک همچون ماست و پنیر را برای بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید دانست و گفت : با توجه به اثبات نقش این فرآورده ها (فراسودمند ) در تقویت سیستم ایمنی ، مصرف فرآورده های لبنی صنعتی پروبیوتیک بویژه از نوع کم چرب در کنار مصرف ترکیبات زیست فعال موجود در مواد غذایی دیگر مانند انواع میوه و سبزی های تازه و همچنین، ادویه جات بهداشتی همچون زنجبیل ،دارچین، زردچوبه و زعفران به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن نیز، توصیه می شود.
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خاتمه با اشاره به انجام بازدید های مستمر اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از کارخانجات تولیدی و سطح عرضه ، یاد آورشد : اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انجام بازدید های مستمر و نمونه برداری از این نوع فرآورده ها در کارخانجات تولیدی و سطح عرضه در حفظ و تامین سطوح ایمنی بیش از پیش این قبیل فرآورده ها تلاش می نماید.