شناسایی دهک‌های پردرآمد برای حذف یارانه تا پایان سال / امکان شناسایی سه دهک سخت است

98 04 c36 1965

به گزارش نبض خبر، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در حاشیه نشست زنان تعاونگر در پاسخ به سؤالی مربوط به تکلیف دولت برای شناسایی دهک‌های پردرآمد و حذف یارانه آنها گفت: ماه قبل مهلت اجرای آئین‌نامه و دستورالعمل شناسایی دهک‌های پردرآمد به پایان رسید و ابلاغ شد، در آئین‌نامه علاوه بر اینکه وزارت تعاون مسئول است، با همکاری وزارت ارتباطات و سازمان برنامه بودجه، وزارت کشور در جهت اجرای دستورالعمل اقدام می‌کنند.

وی گفت: همچنین استانداران برای شناسایی اقشار با درآمد بالا همکاری می‌کنند و بانک‌های اطلاعاتی موجود استان‌ها را باید شناسایی و معرفی کنند که البته هنوز این دستورالعمل به استانداران ابلاغ نشده است، به محض اینکه دستورالعمل اجرایی آماده و ابلاغ شود، کار شناسایی دهک‌ها انجام می‌شود.

وزیر تعان گفت:‌ همه دستگاه‌ها هنوز اطلاعات مربوطه را به استانداران نداده‌اند و اطمینان داشته باشید هر میزان که امکان شناسایی اقشار پردرآمد وجود داشته باشد،‌ طرح شناسایی دهک‌ها و حذف آنها از یارانه با کمترین خطا انجام می‌شود.

شریعتمداری در پاسخ به سؤالی در مورد امکان حذف سه دهک از یارانه، گفت: امکان شناسایی سه دهک سخت است و ما با دقت و وسواس شناسایی افراد پردرآمد را انجام می‌دهیم؛ تا آخر شهریور این شناسایی آغاز می‌شود و امیدواریم تا پایان سال شناسایی به اتمام برسد.

وزیر تعاون همچنین با بیان اینکه با همکاری بانک توسعه تعاون، کارت‌های مرابحه ۵۰ میلیون تومانی با نرخ ۱۰ درصد برای شرکت‌های تعاونی درنظر گرفته می‌شود، گفت: قدم بعدی برای اختصاص منابع قرض‌الحسنه به تعاون و وام‌های ۱۰ میلیون تومانی اشتغال روستایی برداشته خواهد شد.

وی همچنین اظهار داشت: برای تقویت بخش تعاون، قسمتی از افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون در قالب بودجه ۹۸ کشور انجام خواهد شد و همچنین برای شرکت‌های تعاونی در جهت دسترسی به بازار و عرضه محصولات آنها در بازار داخلی و خارجی کمک می‌شود.

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *