صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشجویان دانشگاه‌ علوم پزشکی گیلان تا پایان سالجاری

به گزارش نبض خبر؛ صنعتی سازی آشپزخانه  دانشجویی دانشگاه‌ علوم پزشکی گیلان یکی از مهمترین دستاوردهای سفر یک روزه دکتر سیما لاری -معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گیلان بود.صنعتی سازی آشپزخانه

دکتر فردین مهرابیان اظهار کرد: در سفر یک روزه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گیلان پس از پیگیری های صورت گرفته از سوی این معاونت، تفاهم نامه ای با صندوق رفاه وزارتخانه در راستای صنعتی سازی اشپزخانه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به امضا رسید تا با همکاری های مشترک و پرداخت نیمی از هزینه ها از سوی صندوق رفاه وزارتخانه، با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال بتوانیم نسبت به صنعتی سازی اشپزخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اقدام کنیم.

وی ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۵ هزارو ۶۰۰ دانشجو در حال تحصیل هستند و وظیفه تامین غذای دانشجویان برعهده دو آشپرخانه دانشجویی است، که به صورت روزانه بالغ بر ۱۵۰۰ پرس غذا در این آشپرخانه ها طبخ می شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی گیلان با اشاره به اینکه صنعتی سازی قطعا نقش بسزایی در بالا رفتن کیفیت غذا و رضایتمندی در بین دانشجویان و همچنین کاهش هزینه و مصرف انرژی دارد گفت: با صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی مجتمع دانشگاهی سایت لاکان با زیربنای ۲ هزارمترمربع و اصلاح ساختار و بهسازی آشپزخانه دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت، در فضایی منسجم تر و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی می توانیم بالغ بر ۵ هزار پرس غذا طبخ نماییم.

وی ادامه داد: قطعا باصنعتی سازی آشپزخانه های دانشجویی و کاهش دخالت دست در تهیه غذا که از موضوع های مهم سلامت و امنیت است می توانیم در این شرایط  کرونا گام مهمی درتغذیه سالم دانشجویان برداریم.

صنعتی سازی آشپزخانه

 

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *