- -
دکتر فردین مهرابیان اظهار کرد: در سفر یک روزه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گیلان پس از پیگیری های صورت گرفته از سوی این معاونت، تفاهم نامه ای با صندوق رفاه وزارتخانه در راستای صنعتی سازی اشپزخانه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به امضا رسید تا با همکاری های مشترک و پرداخت نیمی از هزینه ها از سوی صندوق رفاه وزارتخانه، با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال بتوانیم نسبت به صنعتی سازی اشپزخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اقدام کنیم.
وی ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۵ هزارو ۶۰۰ دانشجو در حال تحصیل هستند و وظیفه تامین غذای دانشجویان برعهده دو آشپرخانه دانشجویی است، که به صورت روزانه بالغ بر ۱۵۰۰ پرس غذا در این آشپرخانه ها طبخ می شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی گیلان با اشاره به اینکه صنعتی سازی قطعا نقش بسزایی در بالا رفتن کیفیت غذا و رضایتمندی در بین دانشجویان و همچنین کاهش هزینه و مصرف انرژی دارد گفت: با صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی مجتمع دانشگاهی سایت لاکان با زیربنای ۲ هزارمترمربع و اصلاح ساختار و بهسازی آشپزخانه دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت، در فضایی منسجم تر و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی می توانیم بالغ بر ۵ هزار پرس غذا طبخ نماییم.