- -
به گزارش نبض خبر به نقل از مهر، در سالی که گذشت رویدادهای عجیب زیادی در عرصه علم و دانش اتفاق افتاد که همه را به تعجب وا داشت. کشف مورچهای که سرعت گاز گرفتن آن سریعتر از چیتا است، تولد نخستین نوزدان مهندسی ژنتیک شده، کشف یک عضو تازه در بدن انسان یا ناپدید شدن بخشی از یک جزیره اندونزی پس از آتشفشان، فقط چند نمونه از رویدادهایی هستند که انسان را به تعجب واداشتند. این رویدادها نشان میدهند جهان پس از هزاران سال هنوز ناشناختههای بسیاری در خود دارد. عجیب و غریبترین اتفاقات
در این گزارش به برخی از شگفت انگیزترین یافتهها و رخدادهای علمی میپردازیم که جزئیات آن به شرح زیر است:
بچه لاک پشتی که قلبش خارج از بدن میتپد
یک پسربچه در سن ۱۲ سالگی شروع به ساخت راکتور همجوشی هستهای کرد. او که در حال حاضر ۱۴ سال دارد، جوانترین فرد در آمریکا است که توانسته یک راکتور هستهای بسازد. «جکسون اسوالت» اهل ممفیس راکتور مذکور را از وکیوم، پمپها و محفظههایی شخصی سازی شده، ساخت. خانواده این نوجوان ۱۰ هزار دلار برای ساخت راکتور هزینه کرده اند.
کوچکترین نوزاد پسر دنیا که با وزن ۲۶۸ گرم در ماه آگوست در ژاپن متولد شده بود، پس از مراقبتهای ویژه زنده ماند و همراه والدینش به خانه رفت. این پسربچه که هنوز نامی برای او انتخاب نشده، با وزن ۲۶۸ گرم (۰.۵۹ پوند) با عمل جراحی سزارین دنیا آمد. این نوزاد که حتی پس از تولد در دستان پزشکان جای نمیگرفت، در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان نگهداری شد.
دانشمندان در تحقیقی جدید ادعا میکنند عضو جدیدی در بدن انسان کشف کرده اند که در حقیقت به عنوان جاذب شوک عمل میکند. این عضو احتمالاً بزرگترین عضو بدن باشد. این عضو که interstitium نام گرفته در حقیقت محفظههایی متصل بهم است که شبیه مسیری مملو از مایعات عمل میکند. این عضو زیر لایه پوست، خطوط دستگاه گوارش، ریهها، سیستم ادراری، اطراف رگها و بین ماهیچهها وجود دارد.
محققان در سال گذشته اعلام کردند اندازه جزیره Anak Ktakatau در اندونزی به یک چهارم اندازه قبل از فوران کوه آتشفشانی آن کاهش یافته است. در حال حاضر جزیره آتشفشانی Anak Ktakatau ۴۰ تا ۷۰ میلیون مترمربع است و نسبت به ۲۲ دسامبر ۲۰۱۸ حدود ۱۵۰ تا ۱۸۰ میلیون متر مربع از حجم آن کاسته شده است. در این تاریخ کوه آتشفشانی جزیره فوران کرد و در پی آن سونامی جزیره را فرا گرفت.