فساد یک تهدید جدی بر دموکراسی و نظام های اقتصادی و آموزشی و بهداشتی کشور

به گزارش نبض خبر به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان ، دکتر آقایی در جمع مدیران و رؤسا شعب بانک تجارت استان گیلان حاضر شده و در جلسه ای با موضوع فساد اداری و اقتصادی شرکت نمود.
بازرس کل استان گیلان در این جلسه به معنی لغوی فساد اشاره کرد و گفت : کلمه فساد در نزد اربابان لغت در ایران زمین به معنای ستم و ظلم آمده و در نزد بزرگان غرب به معنی شکستن و نقص یک هنجار یا باور و یا ارزش آمده است و در تقابل ستم و زور در آموزه های دینی ما عدالت و دادخواهی آمده است.
وی با اشاره به منش امیرالمومنین در قبال کارگزاران خود که به موضوع عدالت تاکید داشتند اظهار کرد : عدالت یعنی کمک کردن به نیازمند و کسی که امداد می طلبد و امیرالمومنین نیز تاکید دارند که عدالت گستری کنید.
دکتر آقایی با تاکید بر اینکه خلق و خوی مناسب ، عدالت محوری ، مهربانی و خستگی ناپذیری اساس کار مدیران به خصوص مدیران دستگاه هایی که مشتری محور هستند افزود : البته همه این موارد ظرفیت زیاد و صلاحیت مدیریت می طلبد.
ایشان با اشاره به اینکه فساد تهدیدی جدی بر دموکراسی و نظام های اقتصادی ، آموزشی و بهداشتی در کشور است گفت : اگر نظارت بر هر یک از این نظام ها وجود نداشته باشد قطعا فساد ظهور خواهد کرد.
بازرس کل گیلان ادامه داد : لذا بعد از پیروزی انقلاب و در سال 80 مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تاکید زیادی بر فساد ستیزی داشتند و حتی در سال83 از مسئولان گله مندی کردند و فرمودند : من انتظار داشتم که مجلس پیشگام باشد و قانون فساد ستیزی را مصوب کند.
دکتر آقایی افزود : در همین راستا بود که قانون ارتقاء سلامت اداری و مقابله با فساد در 35 ماده تصویب شد که قانون بسیار جامع و محکمی است.
وی با اشاره به وظایف دستگاه های مشتری محور گفت: بانک ها هم که یک نهاد اقتصادی و مشتری محور هستند و باید در جهت رفع نیاز ها و مشکلات مردم کوشا بوده و مسئولیت پذیر و پاسخگوی مردم باشند.

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر