مردم برای پیشگیری از تب مالت از مصرف فرآورده های لبنی فله ای و غیر پاستوریزه خودداری کنند

به گزارش نبض خبر ؛ مهندس علی رضا نجفی با اشاره به اینکه افزایش آگاهی و اطمینان مصرف کنندگان از سلامت فرآورده های لبنی صنعتی موجب کاهش تقاضا و عرضه لبنیات سنتی خواهد شد ، گفت ؛ متاسفانه در سال‌های اخیر، به علت عدم آگاهی کافی و نگرانی های مصرف کنندگان از سلامت و کیفیت فرآورده‌های لبنی، هجمه های وارده به صنعت لبنیات کشور و بی‌پاسخ ماندن سووالات مختلف در ذهن مصرف کنندگان ، موجب افزایش چشمگیر تقاضا و عرضه لبنیات فله و سنتی شده است. مردم
وی در ادامه تصریح کرد ؛  این در حالی است که بدون شک در صنعت غذا و کارخانجات لبنی با حضور مسوولان فنی، آزمایشگاه های مجهز و تشدید نظارت های مستمر و نمونه برداری های تیم اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت های غذا و دارو دانشگاه کشور ، نگرانی به مراتب بسیار کمتر از مراکز سنتی است که در آنها لبنیات به صورت فله عرضه می‌شود. مردم
 مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان یاد آور شد  ؛ در اثر انجام فرآیند پاستوریزاسیون در محل واحد های صنعتی تولید فراورده های لبنی ، همه میکروارگانیسم های بیماری زا از جمله عوامل به وجود آورنده تب مالت و سل از بین می روند و البته این فرایند با حفظ ارزش غذایی شیر همراه است و این فرایندی است که با جوشاندن شیر در خانه بسیار متفاوت می باشد.
مردم

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *