به گزارش نبض خبر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس علیرضا نجفی – مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از تشدید نظارت بر کارخانجات لبنی در ایام تابستان در گیلان ، خبر داد.
وی در این خصوص، اظهار داشت؛ در راستای اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر به ویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت ، انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر جهت کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، در تمام طول سال بویژه فصول گرم سال انجام می پذیرد.
مهندس نجفی تصریح کرد؛ ازسوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه از ابتدای سال ۱۴02 تاکنون طی برنامه های تشدید نظارت، از تمامی واحد های تولیدی لبنی در سطح استان گیلان درمجموع تعداد 33 مورد نمونه برداری انجام پذیرفته است.
مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در پایان یادآور شد؛ درفرآیند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته، به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده می شود.