- -
سقوط درخت در خیابانهای رشت
به گزارش نبض خبر
شهرام مومنی، سرپرست سازمان آتشنشانی رشت از افزایش لحظهای عملیات آتش نشانان حوالی ساعت ۲۱ دیروز (شنبه ۳ خرداد ماه) خبر داد و گفت: ۵ مورد سقوط درخت در خیابانهای باهنر، شهدا، عرفان، کسبخ و تختی به مرکز ستاد فرماندهی آتشنشانی اطلاع داده شد.
او افزود: در مجموع ۱۷ آتش نشان به همراه ۵ دستگاه خودرویخودروی عملیاتی به محلهای حادثه اعزام شدند و پاکسازی و بازگشایی مسیرها انجام گرفت.
سرپرست سازمان آتشنشانی رشت به آسیب دیدگی ۲ خودروی سواری به واسطه سقوط درخت در خیابان شهدا اشاره کرد و اظهار داشت: در حادثه سقوط درخت در باهنر نیز ۲ مصدوم راهی بیمارستان شدند.
مومنی با اشاره به سقوط سقف ساختمان ۵ طبقه در مسکن مهر رشت گفت: این حادثه آسیب جانی نداشت و عملیات ایمن سازی و پاکسازی محل حادثه توسط ۷ تن از آتشنشانان و یک افسر ارشد حاضر در محل حادثه انجام شد.
او همچنین از ۳ مورد عملیات ایمن سازی به علت سقوط نمای ساختمان در بلوار گیلان، مطهری ویشگاهی و منظریه خبر داد و افزود: این عملیاتها توسط ۱۲ تن از آتشنشانان ایستگاههای تابعه انجام گرفت و آسیب دیدگی ۲ خودروی سواری بلوار گیلان خوشبختانه آسیب جانی در پی نداشت.
سرپرست سازمان آتشنشانی رشت همچنین به حضور آتشنشانان به محلهای حادثه به علت سقوط کابل برق اشاره کرد و تصریح کرد: شهروندان همیشه و در همه احوال میبایست هوشیار باشند و به هیچ عنوان اجسام معلق همچون گلدان و دیگر وسایل همچون تابلوهای تبلیغاتی را بدون حفاظ مطمئن رها نکنند.


