کشک بادمجان بخورید تا پوکی استخوان نگیرید

کشک بادمجان بخورید تا پوکی استخوان نگیرید

نبض خبر : کشک بادمجان به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و مواد مغذی فراوان موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌ کند.

کشک و بادمجان دارای طبعی سرد است و به همین دلیل با گردو مصرف می شود.

کشک بادمجان حاوی انواع ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۶، اسید چرب امگا ۳، کلسیم، فسفر، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، سدیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، منگنز، گوگرد، مس و روی است.

کشک بادنجان به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این غذا به علت وجود ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B و روی، تاثیر چشمگیری در تقویت و رشد موها، طراوت، شادابی و لطافت پوست دارد.
کشک بادنجان خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد بنابراین عفونت‌های بدن را از بین می‌برد.

همچنین کشک به دلیل داشتن اسید های عالی ، ضد عفونی کننده بسیار خوبی برای معده می باشد و باعث سیری می شود و گرسنگی را کاهش می دهد.

کشک بادمجان بخورید تا پوکی استخوان نگیرید

نبض خبر در شبکه های اجتماعی : خبر فوری اخبار کوتاه شنیده ها تحلیل ها خبر در لحظه 

  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر