امروز : چهارشنبه, ۱۳ اسفند , ۱۳۹۹ - 20 رجب 1442
- مسابقات فوتسال جام دهه فجر گرامیداشت میلاد حضرت علی (ع)
- نصب ۳۳ دوربین ثبت تخلف رانندگی در رشت
- بازدید شهردار رشت از کارخانه زباله سوز ۲۰۰ تنی کهریزک
- قیمت روز خودرو ۱۲ اسفند ۹۹ + جزئیات قیمت ایران خودرو و سایپا
- کاملترین تقویم روزشمار سال ۱۴۰۰؛ به همراه مناسبتها و تعطیلیهای سال ۱۴۰۰
- کشف و ضبط یک بهله پرنده شکاری روزپرواز در گیلان
دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد
دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد
به گزارش نبض خبر
دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فاسیولا و دیگر بیمارهای انگلی، سبزیجات محلی معطر نظیر چوچاق، خالیواش و نعنا را خام مصرف نکنند.
سبزیجات محلی را پیش از اضافه کردن به زیتون برای تهیه زیتون پرورده و یا نمک سبز، ابتدا با آب بخوبی بشویند، با دستگاه خرد کنند و به مدت ۳ تا ۵ روز در فریزر بگذارند.
سبزی که برای خوردن خام تهیه میشود ابتدا با آب و مواد شوینده بشویند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در محلول سرکه به میزان یک لیوان سرکه در ۴ لیوان آب قرار داده و در انتها آبکشی کنند.
سبزی خوردن را با دستکش پاک کنند.
در صورت امکان سبزی خوردن مورد استفاده خود را در یک گلدان و یا در باغچه حیاط خانه پرورش دهند.
میوههایی نظیر توت فرنگی که با خاک تماس دارد، ابتدا با آب بشورند، ۳ تا ۵ ثانیه در آب جوش و بعد در آب سرد قرار دهند.
از نوشیدن آب چشمههای رو باز در مناطق کوهستانی پرهیز کنید و قبل از نوشیدن، آن را بجوشانند.
از خوردن جگر خام دامها به شدت خودداری کنید.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد