امام صادق (ع) :
۞ از حقیقت ایمان این است که حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به نفع تو باشد ۞
Sunday, 26 September , 2021
امروز : یکشنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۰ - 19 صفر 1443
شناسه خبر : 26738
  پرینتخانه » اخبار, اخبار گیلان, سلامت, علوم پزشکی گیلان

دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد

دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهروندان خواست برای جلوگیری از ابتلا به بیماری انگلی فاسیولا، سبزی‌های محلی را خام مصرف نکنند.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد

به گزارش نبض خبر 

دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فاسیولا و دیگر بیمار‌های انگلی، سبزیجات محلی معطر نظیر چوچاق، خالیواش و نعنا را خام مصرف نکنند.
سبزیجات محلی را پیش از اضافه کردن به زیتون برای تهیه زیتون پرورده و یا نمک سبز، ابتدا با آب بخوبی بشویند، با دستگاه خرد کنند و به مدت ۳ تا ۵ روز در فریزر بگذارند.

سبزی که برای خوردن خام تهیه می‌شود ابتدا با آب و مواد شوینده بشویند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در محلول سرکه به میزان یک لیوان سرکه در ۴ لیوان آب قرار داده و در انتها آبکشی کنند.

سبزی خوردن را با دستکش پاک کنند.

در صورت امکان سبزی خوردن مورد استفاده خود را در یک گلدان و یا در باغچه حیاط خانه پرورش دهند.

میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که با خاک تماس دارد، ابتدا با آب بشورند، ۳ تا ۵ ثانیه در آب جوش و بعد در آب سرد قرار دهند.

از نوشیدن آب چشمه‌های رو باز در مناطق کوهستانی پرهیز کنید و قبل از نوشیدن، آن را بجوشانند.

از خوردن جگر خام دام‌ها به شدت خودداری کنید.

| منبع خبر : باشگاه خبر نگاران جوان
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد