- -
به گزارش نبض خبر، محمود قاسم نژاد در جلسه ستاد ساماندهی سواحل که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد با اشاره به تامین امنیت سلامت استان گیلان و با بیان اینکه هفت درصد غریق نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده اظهار داشت: در سال جاری ۲۹ نفر غرق شدند که از این تعداد ۲۰ نفر غیر بومی و ۹ نفر بومی بودند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان با تاکید بر توسعه فضاهای ساحلی و شناگاه ها افزود: در مجموع یک هزار و ۶۳۵ نفر در سال جاری و در بازه زمانی فصول بهار و تابستان، در بخش شناگاه ها و سواحل از جمله نیروی انتظامی، امداد و نجات، قایق موتوری و… مشغول فعالیت بوده اند.
وی با بیان اینکه عدم برنامه ریزی در مدیریت سواحل منجر به آثار مخرب زیست محیطی، بومی، ناهنجاری و توسعه نامتوازن شهرها می شود افزود: تشکیل ستاد سواحل که در راس آنها وزیر کشور قرار دارد، با هماهنگی کمیته های داخل استان ها منجر به توسعه اقتصادی و فرهنگی استان هایی که دارای ظرفیت سواحل هستند، می شود.
قاسم نژاد با اشاره به ظرفیت سواحل استان عنوان داشت: گیلان دارای ۲۷۰ کیلومتر ساحل است که با برنامه ریزی مناسب از این ظرفیت میتوان جهت رفع مشکلات اقتصادی، فرهنگی و ایجاد عدالت اجتماعی استفاده کرد.
در ادامه جلسه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه آزادسازی سواحل گیلان در اولویت کمیته ستاد سواحل است، اظهار داشت: تنها بخش اندکی از ۲۷۰ کیلومتر ساحل استان گیلان در دسترس است.
علی اوسط اکبری مقدم با تاکید بر اینکه سپردن، ساماندهی و مدیریت شناگاه ها توسط بخش خصوصی باعث کاهش هزینه های دولت می شود افزود: اغلب حوادث برای افراد مغروق در حوزه های خارج از شناگاه ها رخ می دهد.