00010 copy

پل و جاده با بازدید و عکس یادگاری ساخته نمی‌شود | چوکا با روش‌های سنتی منسوخ اداره می‌شود

شیخان گفت: سال ۱۳۷۶ فرمانداری ما در ماسال پایه‌گذاری و ۲ ماه پس از آن بخشداری شاندرمن تاسیس شد؛ اما تا امروز هیچ کدام از اداراتی که باید در این بخش مستقر می‌شدند، ایجاد نشدند.

دکتر محمد شیخان، فعال سیاسی عصر امروز (چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه) در خیل پر شور مردم شاندرمن اظهار داشت: امروز انقلاب اسلامی در مسیر تکامل، رشد و بالندگی قرار دارد و یک نمونه بارز آن، انتخابات و مشارکت مردم است.

وی افزود: دشمنان قسم خورده میهن اسلامی به دنبال آنند تا مردم را از حضور در پای صندوق‌های رای مایوس کنند اما مردم ایران اسلامی و تالش قهرمان با صندوق‌های رای عهدی ناگسستنی دارند و در ۱۱ اسفندماه حماسه‌ای پرافتخار می‌آفرینند.

شیخان با بیان این که همه را به مشارکت سیاسی برای انتخابی بزرگ و تأثیرگذار در آینده ایران و تالش دعوت می‌کنم، گفت: اطمینان دارم که اراده و اخلاص شما نوید پیروزی‌های بزرگ را می‌دهد؛ هر چند که معدودی از افراد که منافع خود را در توقف تالش و حفظ وضع موجود می‌بینند، از حضور شما خوشحال نباشند.این فعال سیاسی، نوع دوستی، غیرتمندی، ایثارگری و گذشت را از خصایص مردم منطقه شاندرمن عنوان و تصریح کرد: سال ۱۳۷۶ فرمانداری ما در ماسال پایه‌گذاری و ۲ ماه پس از آن بخشداری شاندرمن تاسیس شد؛ اما تا امروز هیچ کدام از اداراتی که باید در این بخش مستقر می‌شدند، ایجاد نشدند.

حتی اداره برق که یک اداره کاملا خدماتی است در شاندرمن شکل نگرفته است. اجازه ندادند یک اداره آموزش و پرورش در شاندرمن تأسیس شود.

چه اتفاقی در منطقه ما افتاده و چرا اداراتی که به موجب قانون باید در منطقه شاندرمن شکل می‌گرفتند، هرگز ایجاد نشدند؛ زیرا عده‌ای می‌خواهند شاندرمن گمنام و ناشناس باقی بماندوی با تاکید بر اینکه اگر جماعت و ملتی اراده کنند می‌توانند به پیشرفت و تکامل دست پیدا کنند، اظهار امیدواری کرد: به فضل الهی اگر مردم شاندرمن اراده کنند، همه این ادارات در شاندرمن شکل خواهند گرفت و به مردم خدمت‌رسانی خواهند کرد.

شیخان با اشاره به جاده اسه سر به النزه گفت: این جاده یک قرن قدمت دارد؛ اما عده‌ای متاسفانه می‌گویند این راه نه عشایری است و نه روستایی؟! چطور ممکن است؟ باید این جاده برای دامداران و عشایرنشینان به سرعت و با مسیر استاندارد ایجاد شود؛ چرا که با شعار و عکس یادگاری یک سانتیمتر راه هم ساخته نخواهد شد.

این فعال سیاسی تاکید دارد: باید مسیرهای مواصلاتی را در سطح پروژه‌های کلان ملی به دولت معرفی و در ذهن وزیر راه تثبیت کنیم تا این راه‌ها به سرعت احداث و بازسازی شوند.

وی با تاکید بر اینکه ما مسیر را اشتباه رفته و نتوانسته‌ایم مسائل قانونی خود را حل و حقوق مسلم خود را تأمین کنیم، افزود: امروز همه مراکز ییلاقی و روستایی شناسنامه‌دار شده و کدپستی گرفته‌اند.

ما چرا این ظرفیت قانونی را برای مردم خود ایجاد نکنیم؟شیخان تاکید کرد: مسائل ییلاقات منطقه تالش را می‌توان از مسیر قانونی و با ظرفیت‌های حقوقی که در سه سازمان امور اراضی کشور، سازمان ملی زمین و سازمان منابع طبیعی و آبخیز داری کشور وجود دارد، حل کرد.

این فعال سیاسی گفت: منطقه تالش قهرمان‌پرور است و جوانان زیادی از تالش برای کشور مدال‌آور و افتخارآفرین بودند؛ اما در شاندرمن یک زمین و سالن ورزشی مناسب نداریم و باعث تاسف است که بگوییم ورزشگاه شاندرمن حتی یک رختکن و سکوی معمولی ندارند.

شیخان خاطرنشان کرد: امروز چوکای تالش با روش‌های سنتی منسوخ اداره می‌شود. نمی‌توان حوزه تولید را با این روش‌های تاریخ مصرف گذشته اداره کرد و انتظار کار بزرگ داشت.

راه توسعه چوکای ما از انتقال فناوری و افزایش خط تولید و ظرفیت اشتغال می‌گذرد.شیخان می‌گوید: چوکای ما یک صنعت سلولزی دارای اکوسیستم و فرآیند تخصصی خاص خود است و در این زنجیره می‌تواند کسب و کارهای متفاوتی تعریف کرد.

چوکا زمانی بزرگترین کارخانه چوب و کاغذ خاورمیانه بود و امروز هم با دانش و بهره‌وری می‌تواند به جایگاه شایسته خود دست یابد.وی گفت: پروژه‌های عمرانی تالش، رضوانشهر و ماسال بیش از دو دهه روی زمین مانده و آنچه مسلم است، با سرکشی و عکس یادگاری انداختن پل، راه و جاده درست نمی‌شود.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر