00010 copy

معرفی رقم جدید از برنج ایرانی در گیلان؛ “اَنام” با کیفیت و دارای پخت مناسب است

معرفی رقم جدید از برنج ایرانی در گیلان

 

معرفی رقم جدید از برنج ایرانی در گیلان

مریم حسینی ظهر امروز در نشست خبری سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان اظهار داشت: در حال حاضر 300 مهندس در راستای طرح مطلوب‌سازی برنج و جهت مربیگری و ارائه توصیه فنی به کشاورزان در استان گیلان، آموزش دیدند.

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور خاطرنشان کرد: با توجه به طرح تولید برنج با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها در کنار سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان همواره در راستای افزایش کمیت و کیفیت تولید برنج در استان گیلان و استان‌های شمالی گام برمی‌داریم.

حسینی با اشاره به اینکه در روزهای آتی به مدت 6 روز، 100 نفر از مربیان مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور جهت کار با دستگاه‌های شالیکوبی و سایر بخش‌های مرتبط آموزش می‌بینند افزود: مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور همواره در راستای امنیت غذایی گام برمی‌دارد.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *