00010 copy

احتمال شکایت دولت از صداوسیما

صداوسیما احتمال شکایت دولت از صداوسیما 

رئیس دفتر رییس جمهوری از تذکر هیات دولت به علی عسکری رئیس صدا و سیما در جلسه امروز خبر داد و گفت: در سریال گاندو مطالب دروغ و تهمت بسیار زیاد است و دولت، مسئولین و بخش‌های مختلف این حق را دارند که شکایت کرده و روشنگری کنند.

«محمود واعظی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: از هفته گذشته با تماس های زیاد و مکرر مردم مسوولان از سناریو سازی و موضع صدا و سیما گلایه می شود.

وی اضافه کرد: شما می‌دانید که در شش سال گذشته ما به این وضعیت صداوسیما عادت کردیم که در برنامه های مختلف همیشه سعی در انتقاد از دولت و برخورد جناحی یا حزبی نسبت به دولت دارند.

رئیس دفتر رئیس جمهوری اظهارداشت: تا جایی که امکان داشت؛ تلاش کردیم موضوع حل و شرایط آرام‌تر شود. فکر می کردیم در شرایطی که دشمن خارجی فشار وارد می کند و در کشور گرانی وجود دارد؛ صدا و سیما با دولت که در خط مقدم جبهه است همکاری و همراهی کند.

واعظی افزود: اینکه سریالی ساخته می شود مشکلی نیست ولی اینکه در سریال مسائلی مطرح می‌کنند که خود نویسنده اش گفته ۸۰ درصد تخیل است، سوال این است که چرا مردم را اینگونه سرگرم می کنند؟

وی ادامه داد: ابتدا اعلام می شود که این سریال بر اساس موضوعی واقعی است و بعد طوری صحنه سازی می کنند که ذهن مردم را نسبت به موضوعات مختلف مشغول کنند. بحث هم فقط درباره دولت نیست.

رئیس دفتر رئیس جمهوری اضافه کرد: گروهی که برای ما گزارش نوشتند اعلام کردندکه متاسفانه جایگاه قوه قضاییه، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و وزارت خارجه‌ای که امروز خط مقدم جبهه در جنگ با دشمنان است و یا وزارت اطلاعات که از کشور صیانت می‌کند تنزل داده شده و برخورد بدی انجام داده اند.

واعظی افزود: در این ۳۰ شب پخش سریال تلاش کردند یک عده مسئول انقلابی و ارزشی درست کنند و یک عده نفوذی و نفوذپذیر و نفوذپرور یا غربگرای وابسته به خارج به وجود آوردند؛ به نظر من دو قطبی کردن مسئولین و جامعه بسیار خطاست و مقام معظم رهبری در هر فرصتی تذکر دادند که در رفتارها و برخوردها جامعه و مسئولین را دوقطبی نکنید.

وی تصریح کرد: در این سریال مطالب دروغ و تهمت بسیار زیاد است. دولت و مسئولین و بخش‌های مختلف این حق را دارند که شکایت کرده، برخورد و روشنگری کنند.

رییس دفتر رییس جمهوری با اشاره به بازتاب حاشیه های این سریال در رسانه ها گفت: رفتار صدا و سیما با این سریال با همه سریال‌های دیگر فرق می کند. چند روز گذشته یکی از موضوعات در اخبار و بخش های مختلف تلویزیون این سریال شده است. بازیگران آن در صدا و سیما با مردم ارتباط می‌گیرند یا مرتب مصاحبه می‌کنند. به نظر می رسد کار غیر معمولی را انجام می دهند و من فکر می کنم صدا و سیما حتماً باید تجدید نظر کند و در برنامه هایی برای مردم روشن کند که کارگردان یا نویسنده از روی تخیل خود موضوعی را گرفته و هیچ ارتباطی با مسائل واقعی ندارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در این خصوص به رئیس سازمان تذکری داده شده است، گفت: امروز به رئیس صدا و سیما تذکر داده شد.

واعظی درباره ادعای تماس و مذاکره ۴ حزب کرد با دولت گفت: دولت تماسی نداشته است.

رئیس دفتر رئیس جمهوری همچنین درباره موضع ایران در برابر اروپا و سفر مشاور رییس جمهوری فرانسه هم گفت: برای موضع گیری منتظر اعلام نظر و پیشنهادات مشاور ماکرون هستیم.

وی درباره تلاش های دولت برای آزادی نفتکش توقیف شده هم توضیح داد: از همه ابزارهای خود برای آزادی هرچه زودتر نفت کش خود استفاده خواهیم کرد.

واعظی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از تعبیر پلیس خوب یا پلیس بد برای کشور فرانسه به دلیل موضعگیری‌های اخیر سران این کشور در خصوص برجام گفت: پلیس خوب، پلیس بد اینها خیال پردازی است. به هرحال فرانسه جزو یکی از کشورهای ۱+۵ بوده که در مذاکرات بسیار طولانی که انجام شده حضور فعال داشته است. از طرف دیگر با توجه به نزدیکی اروپا با ایران و مسائل مختلفی که وجود دارد طبیعی است که نگرانی های امنیتی بیشتر از آمریکا داشته باشد.

وی افزود: اروپایی ها الان که عزم جمهوری اسلامی در موضوع برجام را برای دو ماه اول دیدند و همچنین اقدامی که برای مرحله دوم شروع شده است، با جدیت بیشتر تلاش می کنند که بتوانند به راه حلی برسند که برجام بماند. بنابراین تلاش می کنند و تماس‌هایی گرفته شده و نمایندگانی از کشورهای اروپایی به ایران آمده‌اند. اگر بتوانیم به آنچه که منافع ملی ما در برجام تأمین می‌کند برسیم، طبیعی است ما هم در این زمینه همراهی می‌کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهوری در پاسخ به سوال دیگری درباره اقدامات اخیر و طرح اظهاراتی از سوی مقامات انگلستان در خصوص برجام و خارج شدن این کشور به عنوان دومین کشور از برجام با اشاره به اقدام اخیر این کشور در خصوص توقیف نفتکش حامل نفت ایران گفت: کاری که برای نفتکش حامل نفت ایران انجام شد از نظر قوانین بین الملل کاری اشتباه بود و یک راهزنی محسوب می‌شود و شدید آن را محکوم کردیم.

واعظی ادامه داد: به دنبال آن هستیم تا جایی که بتوانیم از طریق سیاسی و دیپلماتیک این موضوع را حل کنیم اما نباید این ماجرا را به برجام ارتباط بدهیم، بالاخره در جهان و مسائل بین المللی اتفاقات مختلفی می‌افتد و نمی‌توان همه را به یکدیگر مرتبط کرد ولی طبیعی است وقتی که این نوع برخوردهای غیر دوستانه و اشتباه انجام می‌شود روی روابط اثر بسیار منفی می‌گذارد.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره طرح اظهاراتی از سوی سران اروپا مبنی بر عملیاتی کردن سیستم ماشه در برجام اظهارداشت: چنین اتفاقی نمی‌افتد. فکر می‌کنم اینها حدس هایی است که مطرح می‌شود. چرا که همان قدر که همه تلاش کردند تا برجام ایجاد شود، خود اروپایی‌ها نیز دنبال آن نیستند تا به راحتی از برجام خارج شوند.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *