00010 copy

نکات مهم درمورد نگهداری از مواد غذایی

_ برای جلوگیری از حملات حشرات و شاپرکها به داخل ظرف حبوبات، چند دانه میخک داخل آن قرار دهید.همچنین می توانید کمی نمک داخل ظروف حبوبات بریزید.

_برای نگهداری کرفس، کاهو و کلم بروکلی در یخچال، آن ها را در فویل بپیچید که چند هفته تازه بماند

_پیاز و سیر را در همیشه در پاکت های کاغذی سوراخ شده نگه دارید تا مدت زمان خیلی زیادی دوام بیاورند.

_ میوه را همراه برنج خام داخل یک ظرف بگذارید و در طول روز دوبار چک کنید تا میوه بیش از حد نرسد.

_برای جلوگیری از کپک زدن نان و مربای خانگی
کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *