00010 copy

۳۶۰ روستا در گیلان فاقد آب شرب سالم هستند

به گزارش نبض خبر محب علی رنجور صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت آبفار گیلان قصد دارد تا سال 1400 و با جذب اعتبارات استانی و ملی مصوب طرح‌های آبرسانی به تمام روستاهای فاقد آب شرب در سطح استان گیلان را به مرحله اجرا بگذارد.

مدیرعامل شرکت آبفار گیلان شروع عملیات آبرسانی به روستاهای کشور در سال 57 توسط جهاد سازندگی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: با مصوبه مجلس در مورد لزوم تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی شرکت آبفار عملاً فعالیت خود را از سال 77 در کشور آغاز کرد. 

رنج‌ور با بیان اینکه از 2 هزار و 60 روستای بالای 20 خانوار گیلان هزار و 790 روستا دارای پوشش شبکه آب آشامیدنی سالم هستند افزود: در حال حاضر حدود 734 هزار نفر در قالب 294 مشترک در سطح روستاهای گیلان تحت پوشش شبکه آبرسانی شرکت آب و فاضلاب استان قرار گرفته‌اند.

وی از ساخت 17 هزار و 800 کیلومتر ‌شبکه توزیع آب شرب روستایی در گیلان خبر داد و گفت:‌ نصب 4 هزار و 245 متر خطوط انتقال،‌ حفر 474 حلقه چاه،‌ بهسازی 827 دهنه چشمه، ایجاد 642 ایستگاه پمپاژ و ساخت 162 هزار متر مکعب مخزن ذخیره از دستاوردهای شرکت آبفار محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفار گیلان از وجود 15 باب آزمایشگاه ثابت و سیار در سطح این استان سخن گفت و خاطرنشان کرد: مجموع اعتبارات مصوبی که در سال‌های اخیر برای شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان برای اجرای طرح‌های آبرسانی در نظر گرفته شد مجموعاً به حدود 820 میلیارد تومان می‌رسد.

رنج‌ور با تأکید بر اینکه تاکنون 530 میلیارد تومان از مجموع اعتبارات مصوب شرکت آبفار گیلان تخصیص پیدا کرده است ابراز داشت: با وجود کمبود اعتبارات موجود شرکت آبفار گیلان توانست شاخص بهره‌مندی از آب شرب سالم و بهداشتی را در این استان به میزان قابل توجهی ارتقاء دهد.

وی شاخص بهره‌مندی از نعمت آب شرب سالم در مناطق روستایی گیلان و کل کشور را مورد مقایسه قرار داد و تصریح کرد:‌ شاخص بهره‌مندی در گیلان تا قبل از بهره‌برداری از پروژه‌های دهه فجر 76.6 درصد است در حالی‌که این عدد به‌طور متوسط در کل کشور 73 درصد تخمین زده می‌شود.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
  • اخبار مرتبط
  • تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *